Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВластите в Тервел са убедени, че ще възстановят

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВластите в Тервел са убедени, че ще възстановят
Коментари Харесай

Зам.-кмет на Тервел: Благодарим на Бог, че ураганът не нанесе по-големи щети, след като отнесе покрива на блок

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Властите в Тервел са уверени, че ще възстановят вредите, нанесени от урагана. Той тръга от прилежащо землище, мина през постройка в прилежащо село и стигна до града, където отнесе част от покрива на учебното заведение и покрива на жилищен блок.

Пред Нова Тв заместник-кметът на Тервел Диана Илиева сподели, че най-хубавото нещо е, че няма потърпевши хора по-късно естествено злополучие.

Може би единственото радостно нещо е, че няма потърпевши хора и сме доста удовлетворени от това събитие. Минути след урагана, когато започнахме да оглеждаме и да си даваме равносметка какво в действителност се е случило, благодарихме на Бога, че няма по-големи неприятности. Най-опасната постройка, на която в действителност е отвеян покрива и той е напълно ламаринен, е един жилищен блок, който се намира в центъра на Тервел и там, като се изключи че вредата е доста огромна за притежателите, ламариненото покритие се е разпръснало по може би най-оживената пешеходна част на града. Точно там има книжарница, има аптеки, има заведение, там е полицията, там е пощата и просто тези ламаринени парчета е можело да причинят в действителност по-големи вреди. Заедно с структурата в едната част на учебното заведение, по този начин като вреда, най-лошото, което мога да видя, е към 10% от покривната структура е отнесена. Училището е застроено на към 2400 квадратни метра. Няма да има проблем да възстановим покрива. Хубавото е, че е във време на годината, в което към момента имаме време до началото на образователната, сподели Диана Илиева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР